Τοστ με ομελέτα
2013-07-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες ψωμί του τοστ ή από μεγάλο καρβέλι
3αυγά χτυπημένα
3κ.σ.γάλα
1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο
1/2φλ.κοτόπουλο βρασμένο και ψιλ/νο
1φλ.τσένταρ τριμμένο
Αλατοπίπερο
1κ.σ.λάδι
2φύλλα μαρουλιού
1κ.σ.μαγιονέζα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα αυγά με το κοτόπουλο, το φρέσκο κρεμμύδι, το τσένταρ, το γάλα και το αλατοπίπερο. Λαδώνουμε ένα αντικολλητικό ταψάκι και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα αυγών. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Την κόβουμε στο μέγεθος του ψωμιού μόλις κρυώσει λίγο. Αλείφουμε τις φέτες με μαγιονέζα και βάζουμε στις 2 από 1 φύλλο μαρουλιού και 1 κομμάτι ομελέτα. Ψήνουμε στην τοστιέρα και το σερβίρουμε αμέσως ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή πατατάκια.