Τραγανά παξιμαδάκια με το ψωμί που έμεινε
2013-07-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φραντζόλα μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες κατά μήκος
Λάδι
Αλατοπίπερο
Πάπρικα
Ρίγανη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις φέτες τους ψωμιού σε ένα ταψί και τις ραντίζουμε με λάδι. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο, την πάπρικα και τη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 30-40 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίζουν. Τα αποθηκεύουμε σε αεροστεγή συσκευασία και τα διατηρούμε για τουλάχιστον 2 εβδομάδες.