Τρυπητά μακαρόνια με λιαστές ντομάτες και φέτα
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.μακαρόνια Νο 5 με τρύπα
1/3από το ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
Λάδι
Αλατοπίπερο
8λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
1κ.γλ.ginger σκόνη
20ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
150γρ.φέτα τριμμένη στον τρίφτη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε πίσω στην κατσαρόλα. Περιχύνουμε με λάδι, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το ginger. Ρίχνουμε τον άνιθο, τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε στα πιάτα και από πάνω ρίχνουμε την τριμμένη φέτα.