Loader

Τσιροσαλάτα πάνω σε πίτα

2015-03-10
  • Μερίδες: 1-2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 4
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

4 έχουν βαθμολογήσει

10/3/15

Τσιροσαλάτα πάνω σε πίτα και τι πίτα. Εύκολη, φτιαγμένη με τα χεράκια σας, που θα θέλετε να την φτιάχνετε συνέχεια.

tsirosldbread (1) tsirosldbread (4)

 

Συστατικά

  • 1 μικρή μπάλα ζύμη για πίτσα
  • 2/3 του φλιτζανιού γιαούρτι ανακατεμένο με μυρωδικά της αρεσκείας μας
  • ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 50gr. Σκουμπρί καπνιστό, φιλετάκια (τσιροσαλάτα)
  • Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
  • Φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Λαδώνουμε ελαφρά ένα ταψί και απλώνουμε τη ζύμη , πιέζοντας με τα δάχτυλα, σε ακανόνιστο σχήμα.

Βήμα 2

Αλείφουμε με λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει όμορφα η επιφάνεια.

Βήμα 3

Αμέσως μεταφέρουμε σε πιάτο και διασκορπίζουμε από πάνω το dressing. Τοποθετούμε τα φιλετάκια του ψαριού και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *