Τυλιχτή τορτίγια με ζαμπόν κοτόπουλου και pesto
2015-09-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
19/9/15
Τυλιχτή τορτίγια με ζαμπόν κοτόπουλου και pesto για σνακ στο γραφείο, στο σπίτι, στο σχολείο αλλά και την παραλία, αφού τα μπάνια στη θάλασσα ακόμα καλά κρατούν.
Συστατικά
- 2 μεγάλες τορτίγιες
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 2 μπολ φύλλα από σπανάκι
- 4-6 φέτες ζαμπόν κοτόπουλο ή γαλοπούλα
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές από βάζο ή σπιτικές
- 60gr. Φέτα θρυμματισμένη
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλείφουμε τις τορτίγιες με την κρέμα τυριού. Τοποθετούμε από πάνω τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες και έπειτα μοιράζουμε το σπανάκι.
Βήμα 2
Διασκορπίζουμε το pesto και απλώνουμε ελαφρά με ένα κουτάλι. Ακουμπάμε από πάνω τις φέτες κοτόπουλου και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τις τυλίγουμε σε ρολό.
Βήμα 3
Σερβίρουμε αμέσως ή ψήνουμε σε τοστιέρα ή τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ημέρες.