Τυροφλογέρες φούρνου
2013-07-10- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1πακ.σφολιατάκια τετράγωνα
λάδι
Σουσάμι
200γρ.φέτα θρυμματισμένη
200γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο
2αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.δυόσμος
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ τα τυριά με τα αυγά,το αλατοπίπερο και το δυόσμο. Γεμίζουμε ένα ένα τα σφολιατάκια στην άκρη και τα ρολάρουμε να γίνουν μακρόστενα. Τα κλείνουμε στις άκρες και τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Σε ένα ποτηράκι βάζουμε νερό και λίγο λαδάκι και με ένα πινέλο αλοίφουμε τις τυροφλογερίτσες μας. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.