Φασολάδα με κρόκο Κοζάνης
2013-06-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.φασόλια λευκά μουλιασμένα αποβραδίς
10ίνες κρόκου
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι σέλερι ψιλ/νο
1κρεμμύδι τριμμένο
2καρότα τριμμένα
2φλ.χυμό ντομάτας
Οδηγίες
Βήμα 1
Εγώ τα βάζω όλα στην χύτρα μαζί με νεράκι να καλύψει τα φασόλια και τηρώ τις οδηγίες μαγειρέματος του σκεύους. Εναλλακτικά βάλτε λάδι σε μια κατσαρόλα. Σοτάρετε το κρεμμύδι και ρίξτε ένα ένα όλα τα υλικά μαζί με νερό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 1 ½ ώρα και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα το φαγητό ζεστό με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.