Φασολάκια με λουκάνικα στο φούρνο
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3λουκάνικα χωριάτικα
1/2κιλό φασολάκια πράσινα
10ντοματίνια κομμένα στη μέση
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2φλ.χυμός ντομάτας
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1/2φλ.λευκό κρασί
3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα φασολάκια στο ταψί και από πάνω ακουμπάμε τα λουκάνικα. Διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, την πιπεριά και τα φρέσκα κρεμμύδια. Περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας και το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε 1ποτήρι νερό. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Τα σκεπάζουμε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 190C για 1 ώρα και 20 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό ή κρύο.