Φιλέτο ψαριού παναρισμένο με αμύγδαλα
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί
1/2φλ.αμύγδαλα λευκά
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1κ.γλ.κρόκος Κοζάνης
4φιλέτα ψαριού
1αυγό χτυπημένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο multi το ψωμί, το αλατοπίπερο, τον κρόκο, το σκόρδο και τα αμύγδαλα και τα αλέθουμε. Αλείφουμε τα φιλέτα με το αυγό και τα περνάμε από το μείγμα ψωμιού. Τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.