Φριτάτα με λαχανικά και δυόσμο
2013-06-07- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
150γρ.λαχανικά Mix κατ/να
1 κολοκυθάκι μέτριο κομμένο σε κυβάκια
2κ.σ. δυόσμος ψιλ/νος
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1κ.σ. λάδι
150ml γάλα
2κ.σ. κορν φλάουρ
5 αυγά
50γρ.γραβιέρα τριμμένη
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ανάμεικτα λαχανικά μας. Ρίχνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι το κολοκυθάκι και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Διαλύουμε το κορν φλάουρ με λίγο από το γάλα και μετά το ρίχνουμε όλο όπως επίσης τα αυγά ,το αλατοπίπερο, την γραβιέρα και το δυόσμο. Ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψάκι ή ταρτιέρα μια λαδόκολλα και ρίχνουμε εκεί μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Από πάνω ρίχνουμε τα βρασμένα λαχανικά και τα κολοκυθάκια και απλώνουμε τις ντομάτες μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30 λεπτά.