Φριτάτα με παντζάρια και φέτα
2013-07-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
200γρ.φέτα
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
4κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
5 αυγά
Οδηγίες
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο ρίχνουμε το λάδι και σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια. Σκορπίζουμε τα παντζάρια και τη φέτα θρυματισμένη, καθώς και τον άνιθο. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο και τα αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι. Αφήνουμε την φριτάτα να ψηθεί ελαφρά άλλα όχι τελείως. Ολοκληρώνουμε το ψήιμο στο φούρνο στους 190C για 7-8 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά και η επιφάνεια.