Loader

Φριτάτα με παντζάρια και φέτα

2013-07-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4 παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
200γρ.φέτα
2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
4κ.σ. λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
5 αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα τηγάνι που μπαίνει και στο φούρνο ρίχνουμε το λάδι και σωτάρουμε ελαφρά τα κρεμμύδια. Σκορπίζουμε τα παντζάρια και τη φέτα θρυματισμένη, καθώς και τον άνιθο. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο και τα αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι. Αφήνουμε την φριτάτα να ψηθεί ελαφρά άλλα όχι τελείως. Ολοκληρώνουμε το ψήιμο στο φούρνο στους 190C για 7-8 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά και η επιφάνεια.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , , , Συστατικά: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *