Loader

Χοιρινά φιλετάκια με μήλα και δαμάσκηνα

2013-07-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

4χοιρινά φιλετάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

2μήλα κομμένα σε κυβάκια

15 δαμάσκηνα ξερά ολόκληρα

1/4φλ.κονιάκ

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

2 ½ φλ.ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα φιλετάκια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μήλα και τα δαμάσκηνα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 30-35 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τα σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό της αρεσκείας μας, εμένα μου αρέσει με φρέσκα τορτελίνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *