Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα μέλι και θυμάρι
2013-06-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(4.7 / 5)
6 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Λάδι
4χοιρινές μπριζόλες
Αλατοπιπερο
1κ.σ.μέλι
2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
1φλ.κρασί λευκό
1κ.σ.θυμάρι
2κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε βαθύ αντικολητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Ζεσταίνουμε σε ένα μπρικι το μέλι και το ανακατεύουμε με τη μουστάρδα. Περιχύνουμε με αυτό τις μπριζόλες και ανακατευούμε να πάει παντού. Μεταφέρουμε τις μπριζόλες μαζί με τη σάλτσα σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 λεπτά.