Χοιρινή σπάλα με πιπεριές και μανιτάρια
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
- Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.σπάλα χοιρινή κομμάτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη,1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλ/να
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.σ.πάπρικα
1κρεμμύδι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπερίες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Συμπληρώνουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε το φαγητο ζεστό σκέτο ή με πουρέ πατάτας.