Loader

Χοιρινή σπάλα με πιπεριές και μανιτάρια

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

800γρ.σπάλα χοιρινή κομμάτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πράσινη,1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά ψιλ/να
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
1κ.σ.πάπρικα
1κρεμμύδι τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτι το κρέας από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και τις πιπερίες. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Συμπληρώνουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα. Σερβίρουμε το φαγητο ζεστό σκέτο ή με πουρέ πατάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *