Χοιρινό με σάλτσα balsamico στο slow cooker
2015-02-08- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2-3
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:30 ω
- Έτοιμο σε: 2:40 ω
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
11/2/15
Χοιρινό με σάλτσα balsamico στο slow cooker. Κοινώς το βάζετε το πρωί της Τσικνοπέμπτης και το βράδυ έχουμε το σπίτι τσικνισμένο και το πιάτο πλούσια γεμάτο
Συστατικά
- 650gr χοιρινό με κόκαλο
- ½ φλιτζάνι ζωμός
- ¼ του φλιτζανιού balsamico
- 1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce
- 1 κουταλιά της σούπας soya sauce
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- ½ κουταλιά της σούπας καυτερή σάλτσα (sriracha), προαιρετικά
- 2-3 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες ή λιωμένες
Οδηγίες
Βήμα 1
Στο μπολ του slow cooker ανακατεύουμε το ζωμό με το balsamico, την Worcestershire sauce, την soya, το μέλι και την καυτερή σάλτσα αν την χρησιμοποιήσουμε. Ακουμπάμε το κομμάτι του κρέατος και διασκορπίζουμε το σκόρδο.
Βήμα 2
Ακουμπάμε το κομμάτι του κρέατος και διασκορπίζουμε το σκόρδο. Κλείνουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε στο high για 5-6 ώρες.
Βήμα 3
Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σάλτσα από το μαγείρεμα.