Loader

Χοιρινό με σκούρα σάλτσα

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2κιλό χοιρινό κομμένο σε κυβάκια
2κ.σ.βούτυρο
1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2φλ.ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και μόλις λιώσει ρίχνουμε τα κυβάκια του χοιρινού να σοταριστούν. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 40 λεπτά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με άσπρο ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *