Ψάρι με μανιτάρια στη λαδόκολλα
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2ψάρια της αρεσκείας σας
1κρεμμύδι σε φέτες
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμό λεμονιού
1κ.σ.μουστάρδα
1/3φλ.κρασί λευκό
Οδηγίες
Βήμα 1
Στρώνουμε 2 φύλλα λαδόκολλας σε ταψί και στρώνουμε το μείγμα μανιταριών. Από πάνω ακουμπάμε τα ψάρια. Ανακατεύουμε καλά σε βάζο με καπάκι λίγο λάδι, μουστάρδα, χυμό λεμονιού και λίγο αλατοπίπερο και περιχύνουμε με αυτό τα ψάρια. Κλείνουμε τα φύλλα της λαδόκολλας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 1 ώρα. Σερβίρουμε το ψάρι ζεστό και δίπλα τα ψημένα μανιτάρια.