Ψάρι με πέστο
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1ψάρι της επιλογής σας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.πέστο έτοιμο ή σπιτικό
12ντοματίνια κομμένα στη μέση
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το ψάρι σε ταψί στρωμένο με 2 φύλλα λαδόκολλας λίγο μεγαλύτερα από το ταψί. Ανακατεύουμε σε μπολ το πέστο με την πιπεριά και τα ντοματίνια και περιχύνουμε με αυτό το ψάρι. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με λίγο λαδάκι. Κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα και αν χρειαστεί χρησιμοποιούμε οδοντογλυφίδες για να κλείσει πιο εύκολα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Ανοίγουμε τη λαδόκολλα και σερβίρουμε αμέσως με βραστά λαχανικά ή τηγανητές πατάτες.