Ψάρι τηγανητό με σαλάτα παντζαριού
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας για τηγανητό
Λάδι για τηγάνισμα
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ
2φλ.παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
5κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
Λάδι
Αλατοπίπερο
Χυμός λεμονιού
1κ.γλ.ξύδι
1κ.γλ.μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Πασπαλίζουμε το ψάρι με το αλεύρι και το αλατοπίπερο και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα και την κρατάμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν. Σερβίρουμε τα τηγανητά ψάρια και δίπλα κουταλιές από τη δροσερή σαλάτα.