Ψάρι φιλέτο με κρεμώδη σάλτσα τυριού
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 φιλέτα ψαριού της προτίμησης σας
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΑ
1φλ.κέτσαπ
1κ.σ. μέλι
1κ.σ.σάλτσα σόγιας
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
100γρ.τυρί κρέμα
1φλ.κρέμα γάλακτος
3κ.σ.άνιθος ψιλ/νο
1κ.σ. λάδι
1κ.γλ.κέτσαπ ή πελτές ντομάτας
1κ.γλ. πάπρικα
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζω το ψάρι με σε ταψί . ανακατεύω όλα τα υλικά για το γλασάρισμα και περιχύνω με αυτό τα ψαράκια. Τα αφήνω στην άκρη να μαριναριστούν για μια ώρα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 200C. Εντωμεταξύ ετοιμάζω τη σάλτσα. Βάζω σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος, το λάδι, τον άνιθο, την κέτσαπ ή τον πελτέ, το αλατοπίπερο και την πάπρικα. Αφήνω να πάρει μια βράση και συμπληρώνω το τυρί να μαλακώσει και να ενσωματωθεί στη σάλτσα. Σερβίρω το ψαράκι μου και από πάνω περιχύνω με τη σάλτσα τυριού που ετοίμασα.