Ψάρι φιλέτο με σάλτσα λαχανικών στην κατσαρόλα
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.ψάρι φιλέτο
2 καρότα
½ ματσάκι σέλινο
1/2ματσάκι μαιντανός
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
2σκελ.σκόρδο
Αλατοπίπερο
4κ.σ. λάδι
Χυμό από 1 λεμόνι
3κ.σ. τζίν
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε στο multi το σκόρδο,το κρεμμύδι,τον μαιντανό και το σέλινο και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρουμε εκεί το πολτοποιημένο μείγμα μυρωδικών. Βάζουμε έπειτα στο multi τα καρότα και την ντομάτα και τα πολτοποιούμε και αυτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το τζίν τα σωταρισμένα μυρωδικά. Ρίχνουμε τα καρότα και την ντομάτα και το αλατοπιπερώνουμε. Συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 15 λεπτά. Ακουμπάμε όμορφα τα φιλέτα ψαριού στη κατσαρόλα και την ανακινούμε ελαφρά να ανακατευτεί η σαλτσούλα μας με τα ψαράκια, χωρίς να τα ανακατέψουμε με κουτάλα. Σιγοβράζουμε άλλα 20 λεπτά και σερβίρουμε, τη σάλτσα περιχυμένα με τη σάλτσα.