Ψαροκεφτέδες
2013-07-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(4.3 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800 ψάρι φιλέτο
2-3 κρεμμύδια φρέσκα
1 αυγό
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
Αλλατοπίπερο
½ ματσάκι μαιντανός
1/2κ.γλ. πιπέρι καυτερό ή μπούκοβο
2κ.σ.χυμό λεμόνι
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια το ψάρι. Ψιλοκόβουμε και τα κρεμμυδια με τον μαιντανό. Ανακατεύουμε σε μπωλ όλα τα υλικά και αφήνουμε 1-2 ώρες στο ψυγείο. Πλάθουμε σε μικρά κεφτεδάκια. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις 2 πλευρές. Χαμηλώνουμε την φωτιά μόλις βάλουμε τους πρώτους κεφτέδες,για να ψηθούν καλά και από μέσα. Σερβίρουμε με σος ταρτάρ ή μαγιονέζα.