Ψητά chips παντζαριού
2015-03-23- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 μπολ
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
23/3/15
Ψητά chips παντζαριού, οικονομικά, υγιεινά και πανεύκολα. Εναλλακτική λύση για όσους δεν εντάσσουν τα λαχανικά στην καθημερινή τους διατροφή.
Συστατικά
- 10-15 μέτρια παντζάρια
- Ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Καθαρίζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με μαχαίρι ή ειδικό εργαλείο.
Βήμα 2
Τα απλώνουμε το ένα δίπλα στο άλλο σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 1 ώρα περίπου ανάλογα πόσο λεπτές φέτες τα έχουμε κόψει, ανακατεύοντας τα ελαφρά στο ενδιάμεσο του χρόνου για να μην καούν. Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε σε αεροστεγές σκεύος για περισσότερες ημέρες.