Ψητή πατατοσαλάτα με κρεμμύδια
2013-06-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3Μικρές πατάτες πλυμένες καλά
2κρεμμύδια πλυμένα και καθαρισμένα από τα εξωτερικά φλούδια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.δυόσμος φρέσκοα
Χυμός λεμονιού
100γρ.φέτα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Τυλίγουμε τα κρεμμύδια και τις πατάτες με αλουμινόχαρτο και τα ακουμπάμε σε ένα ταψάκι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα. Με μια πετσέτα μπορούμε να πιέσουμε την πατάτα να δούμε αν είναι μαλακή γιατί τα κρεμμύδια θα ψηθούν σίγουρα νωρίτερα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε κομμάτα. Τα βάζουμε σε βαθύ μπολ και διασκορπίζουμε από πάνω το δυόσμο και τη φέτα. Ραντίζουμε με το λάδι και το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε για να σερβίρουμε.