Ψητή φέτα με χωριάτικη από ντοματίνια
2013-06-01- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.ντοματίνια κομμένα στη μέση
1/3φλ.ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
1κρεμμύδι ψιλ/νο
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.σ.φρέσκια ρίγανη
Λάδι
Αλατοπίπερο
150γρ.φέτα κομμάτι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο τη φέτα. Από πάνω διασκορπίζουμε τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις ελιές. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με αρκετό λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα. Την σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί.