2 light dip
2013-07-20- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
A)TYΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
2φλ.ανθότυρο θριμματισμένο
3κ.σ.λάδι
Χυμός ½ λεμονιού
Αλατοπίπερο
1πιπεριά Φλωρίνης από βάζο
1κ.γλ.μουστάρδα πικάντικη
1κ.γλ.μπούκοβο
1/2πιπεριά κέρατο
Β)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ
3ασπράδια βρασμένων αυγών, ψιλ/να
2κ.σ.λάδι
1κ.σ.ξύδι
1κ.γλ.μέλι
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο
1/2κ.γλ.μουστάρδα
1φλ.σπανάκι αχνισμένο και ψιλ/νο
2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
2λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
Οδηγίες
Βήμα 1
Α)ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή. Το μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το αποθηκεύουμε για 4-5 μέρες στο ψυγείο. Το σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Β)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι. Το σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή μαζί με πατάτες βραστές για πατατοσαλάτα ή ακόμα σαν ντιπ για κρακεράκια.