Αυγοσαλάτα με tapenade
2016-05-02- Μερίδες: 4
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
8/5/16
Αυγοσαλάτα με tapenade λιαστής ντομάτας και καππαρόφυλλα για τα βαμμένα κόκκινα αυγά του Πάσχα για να φάμε με πολλούς τρόπους.
Συστατικά
3 αυγά βρασμένα , ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
¼ του φλιτζανιού tapenade λιαστής ντομάτας
Αλατοπίπερο
1-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, με το tapenade και τη μαγιονέζα. Ρίχνουμε τα αυγά, λίγο αλατοπίπερο και λάδι και ανακατεύουμε ξανά. Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλες 2-3 ημέρες.
Βήμα 2
Για το σερβίρισμα αλείφουμε την αυγοσαλάτα πάνω σε φρέσκο ή φρυγανισμένο ψωμί ή την ακουμπάμε σε πιατέλα με μπόλικα πράσινα σαλατικά ή λαχανικά της επιλογής μας.