Loader

Brownies με σοκολάτα και ινδοκάρυδο

2013-08-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

220γρ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

2κ.σ.κακάο

100γρ.κουβερτούρα τριμμένη

1φλ.ζάχαρη

1φλ.γάλα

1/2φλ.ινδοκάρυδο

1βανίλια

200γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Σιρόπι καραμέλας και ινδοκάρυδο για το γαρνίρισμα

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, με τη ζάχαρη και τη βανίλια και τα χτυπάμε καλά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το γάλα και το κακάο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Κατεβάζουμε τον κάδο από το μίξερ και ρίχνουμε την κουβερτούρα και το ινδοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και μεταφέρουμε μέσα το μείγμα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο , το κόβουμε σε κομμάτια και το τοποθετούμε σε πιατέλα. Ρίχνουμε σιρόπι καραμέλας και πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *