Loader

Cheddar crackers με καρύδια

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

120gr.βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια

1φλ.αλεύρι

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μουστάρδα

1/3κ.γλ.κουρκουμάς

1/2κ.γλ.πιπέρι καγιέν

250γρ.cheddar τριμμένο

3-4σταγόνες Tabasco

1φλ.καρύδια τριμμένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με τα χέρια ζυμώνουμε σιγά σιγά να ενωθούν τα υλικά και να γίνουν μια μάζα. Τα αναποδογυρίζουμε σε ένα μεγάλο κομμάτι διαφανούς μπεμβράνης και αφού το τυλίξουμε προσεχτικά το κάνουμε ένα μακρόστενο, λεπτό ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ή και όλο το βράδυ. Την επόμενη το ξετυλίγουμε και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και τα μεταφέρουμε σε αεροστεγές δοχείο ώστε να διατηρηθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *