Chips παντζαριού
2013-07-16- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4παντζάρια ελαφρώς βρασμένα
Καλαμποκάλευρο
Αλατοπίπερο
Λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τα παντζάρια σε λεπτές φετούλες. Βάζουμε σε μια σακούλα λίγο καλαμποκάλευρο και ρίχνουμε εκεί και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα τις ροδέλες παντζαριού και ανακινούμε τη σακούλα να πάει παντού. Βάζουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όπως και τις πατάτες. Μόλις αρχίσει και χρυσαφίζουν τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Συνοδεύει πολύ ωραία τηγανιτά ψαράκια και μπακαλιάρο αλλά τρώγεται και μόνο του σαν ένα υγιεινό σνακ.