Crackers με λιαστή ντομάτα και βασιλικό
2013-07-06- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 & 3/4 φλ.αλεύρι
3κ.σ.λάδι
1κ.γλ.αλάτι
1/2φλ.νερό
3κ.σ.λιαστές ντομάτες πολύ ψιλ/νες
3κ.σ.βασιλικός φρέσκος πολύ ψιλ/νος
Χοντρό αλάτι για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι και το αλάτι. Προσθέτουμε το λάδι, το νερό, τις λιαστές ντομάτες και το βασιλικό. Τα πλάθουμε όλα μαζί για λίγο και τα μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Το απλώνουμε ομοιόμορφα και το κόβουμε σε τετραγωνάκια με κοφτερό μαχαίρι ή το εργαλείο κοπής για πίτσα. Με ένα πιρούνι το τρυπάμε σε διάφορα σημεία.Πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και έπειτα χωρίζουμε τα κράκερς μεταξύ τους για να τα καταναλώσουμε.