Dip κοπανιστής με φέτα και δυόσμο
2013-06-06- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κοπανιστή
150γρ.φέτα
1σκελ.σκόρδο
1κ.σ.δυόσμος
1κ.γλ.tabasco
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά στο multi και μεταφέρουμε το μείγμα σε μπωλ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα και σερβίρουμε με ωμά λαχανικά ή πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί για ορεκτικό.