Dip παντζαριού
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3παντζάρια βρασμένα
1μικρό κρεμμύδι
1σκελ.σκόρδο
Λάδι
Αλατοπίπερο
Ξύδι
200γρ.γιαούρτι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα να ενωθούν οι γέυσεις και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί ή σαν ορεκτικό με κριτσίνια στην αρχή ενός γεύματος.