Loader

DIY ψημένοι ξηροί καρποί

2013-07-06
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

150γρ.διάφοροι ξηροί καρποί

1ασπράδι αυγού χτυπημένο

1κ.σ.χοντρό αλάτι

Πιπέρι

1κ.γλ.καστανή ζάχαρη

1κ.γλ.πάπρικα

1/2κ.γλ.σκόρδο σκόνη

1κ.σ.Mix για barbeque

1/4κ.γλ.ginger σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε τους ξηρούς με το ασπράδι και τους ξηρούς καρπους. Τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 30 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε σε βάζο με καπάκι για περισσότερες ημέρες ή να τα κάνουμε δωράκια σε σακουλάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *