DIY μπάρες σοκολάτας με φιστίκια Αιγίνης και καρύδα
2013-08-21- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
5 έχουν βαθμολογήσει
*DIY =συντομογραφία του do it yourself (κάντο μόνος σου)
Συστατικά
200gr.λευκή σοκολάτα
80gr.πραλίνα σοκολάτας ή γάλάκτος
1/3φλ.φιστίκια Αιγίνης χωρίς φλοιό
Ξύσμα ½ πορτοκαλιού
1/3φλ.καρύδα
1κ.σ.εβαπορέ
Οδηγίες
Βήμα 1
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί. Εντωμεταξύ ψήνουμε σε ταψάκι στρωμένο με αλουμινόχαρτο την καρύδα λίγα λεπτά, με προσοχή γιατί αρπάζει γρήγορα. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα ρίχνουμε πάνω σε ένα κομμάτι λαδόκολλα. Το πιέζουμε να μην είναι πολύ χοντρό και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά περίπου να κρυώσει. Το σπάμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.