Fried rice με λαχανικά από τη Fou3ia agelada
2013-08-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Βρασμένο ρύζι ( carolina basmati πιλάφι οτι έχει μείνει )
φρέσκο κρεμμύδι
αβγό
σησαμέλαιο
soya sauce
τζίντζερ
αλάτι – πιπέρι
λαχανικά της αρεσκείας μας πχ πιπεριες σελερι μπροκολο και αλλα
Οδηγίες
Βήμα 1
βράζουμε , στραγγίζουμε και στεγνώνουμε καλά το ρύζι. ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε ελαφρώς το φρέσκο κρεμμύδι κομμένο φάλτσα στο σησαμέλαιο προσθέτουμε το αβγό και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου ψηθεί καλά προσθέτουμε το ρύζι ανακατεύουμε και προσθέτουμε την soya souce και τα λαχανικά της αρεσκείας μας κομμένα μικρά ζάρια προσθέτουμε αλατοπίπερο και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι