Φριτάτα με μαγειρίτσα
2016-05-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
2/5/16
Φριτάτα με μαγειρίτσα για ένα ολοκαίνουργιο πιάτο που όλοι θα αγαπήσουν.
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια μαγειρίτσα
- 3 μεγάλα αυγά
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα
- 1/4 του φλιτζανιού γκούντα ή άλλο τυρί τριμμένο
- Αλατοπίπερο
- Ελαιόλαδο
- Φρυγανιά τρίμμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Σουρώνουμε τη μαγειρίτσα να φύγουν τα πολλά υγρά. Χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα, το τυρί, τη μαγειρίτσα και λίγο αλατοπίπερο.
Βήμα 2
Λαδώνουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε ένα τετράγωνο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε μέσα το μείγμα.
Βήμα 3
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τυρί την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30-35 λεπτά. Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.