Gourmet ντολμαδάκια κονσέρβας
2013-05-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Ποσότητα: 2
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
30ντομαδάκια κονσέρβας (ή σπιτικά)
1/2φλ.πελτές ντομάτας
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι
10ξερά βερίκοκα κομμένα στη μέση
2κ.σ.balsamico
1κ.σ.καστανή ζάχαρη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα ντολμαδάκια και από πάνω διασκορπίζουμε τα βερύκοκα. Χτυπάμε στο multi όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το νερό και περιχύνουμε με αυτό τα υπόλοιπα υλικά. Συμπληρώνουμε το νεράκι και καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 170C για 1 ώρα. Σερβίρουμε αμέσως.