Μπάρες granola με δαμάσκηνα και κινόα
2016-05-08- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Επιδόρπιο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 8 τεμάχια
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
15/5/16
Μπάρες granola με δαμάσκηνα και κινόα για να ξεκινήσουμε τη μέρα υγιεινά, γευστικά και πάντα σπιτικά. Τυλίξτε τις μπάρες σε ατομικές συσκευασίες και ετοιμάστε ένα πρακτικό σνακ που θα μπορείτε να έχετε πάντα στη τσάντα σας.
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
- ¼ του φλιτζανιού κινόα
- 2/3 του φλιτζανιού αμυγδαλόψιχα
- ¼ του φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης
- 1/3 του φλιτζανιού σταφίδες
- ¼ του φλιτζανιού cranberries
- 1/3 του φλιτζανιού ξερά δαμάσκηνα
- 2 πολύ ώριμες μπανάνες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi σταδιακά και χτυπάμε να ενωθούν.
Βήμα 2
Μεταφέρουμε το μείγμα σε τετράγωνο ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160C για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε μπάρες ή κομμάτια της αρεσκείας μας.
Βήμα 3
Σερβίρουμε αμέσως, τυλίγουμε σε μερίδες ή φυλάμε σε αεροστεγή συσκευασία.