Light μακαρονάδα με μπριζόλα που περίσσεψε
2013-07-31- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(4.5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Μακαρόνια που περίσσεψαν
1κ.σ.λάδι
4ντοματίνια κομμένα στη μέση
1μπριζόλα που περίσσεψε (ή κρέας μοσχαρίσιο ή χοιρινό) καθαρισμένη από κόκκαλα και ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
2κλωναράκια θυμάρι
1/3φλ.τυρί κρέμα light
1σφηνάκι λευκό κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λαδάκι και ρίχνουμε μέσα σε χαμηλή φωτιά το κρέας και τα ντοματίνια να μαλακώσουν όλα μαζί. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα να λιώσει. Προσθέτουμε και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τη μακαρονάδα ζεστή πασπαλισμένη με το θυμάρι