Light sandwich με ψαροκροκέτες και μελιτζάνα
2013-07-20- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες ψωμί ολικής ή σίκαλης, φρέσκο ή μπαγιάτικο
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο
1/4κ.γλ.σκόρδο σκόνη
1κ.σ.άνηθος ψιλ/νος
1μικρή μελιτζάνα κομμένη σε ροδέλες
4μικρές φέτες ντομάτας
2 παναρισμένες ψαροκροκέτες σπιτιικές ή έτοιμες
2κ.σ.γιαούρτι
Αλατοπίπερο
λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τις ροδέλες της μελιτζάνας σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Τις αλείφουμε με λίγο λάδι και με το λιωμένο σκόρδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε το γιαούρτι με αλατοπίπερο, τη σκόνη σκόρδου και τον άνηθο και το κρατάμε στην άκρη. Ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα τις ψαροκροκέτες για 20 λεπτά. Ψήνουμε στην τοστιέρα τις φέτες του ψωμιού. Αλείφουμε τις 2 φέτες με το μείγμα γιαουρτιού και μοιράζουμε πάνω τους τις φέτες της μελιτζάνας, έπειτα την ντομάτα και τέλος από μα ψαροκροκέτα σε κάθε φετα Αλατοπιπερώνουμε, κλείνουμε με τις άλλες 2 φέτες ψωμιού και σερβίρουμε αμέσως.