Loader

Μπακαλιάρος στο φούρνο με κρούστα από chips

2016-03-18
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

21/3/16

Μπακαλιάρος στο φούρνο με κρούστα από chips για 2 σε 1, fish & chips!

chipscod (2) chipscod (6)

Συστατικά

  • 800gr. Μπακαλιάρος κομμένος σε κομμάτια
  • 1 και ½ φλιτζάνι πατατάκια θρυμματισμένα
  • 2/3 του φλιτζανιού φρυγανιά τρίμμα
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 1/3 του φλιτζανιού ξινόγαλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα θρυμματισμένα πατατάκια με τη φρυγανιά, το καγιέν και λίγο αλατοπίπερο.

Βήμα 2

Βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου μέσα στο ξινόγαλα και έπειτα το ακουμπάμε πάνω στο μείγμα chips.

Βήμα 3

Τα αναποδογυρίζουμε να κολλήσει το μείγμα από όλες τις πλευρές και τα ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Βήμα 4

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 25-30 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *