Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο
2016-03-18- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
24/3/16
Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου και θα γλυκαθείτε με την πρώτη μπουκιά.
Συστατικά
- 2 κομμάτια μπακαλιάρου, περίπου 180gr. το καθένα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
- ½ κουταλιά του γλυκού σκόνη σκόρδο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 ½ κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορος
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τον μπακαλιάρο.
Βήμα 2
Βουτάμε στο μείγμα το ψάρι να κολλήσει από όλες τις πλευρές και το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Βήμα 3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 14-16 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.