Loader

Onion rings φούρνου

2013-07-21
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.αλεύρι

2κ.γλ.πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

2φλ.ξινόγαλα

3αυγά χτυπημένα

2φλ.φρυγανιά τρίμμα

4κ.σ.λάδι

3μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες

Οδηγίες

Βήμα 1

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την πάπρικα και λίγο αλατοπίπερο. Σε ένα δεύτερο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το ξινόγαλο και σε ένα τρίτο τη φρυγανιά με λίγο αλατοπίπερο και το λάδι. Περνάμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού πρώτα από το μείγμα αλευριού , έπειτα από το ξινόγαλα και τρίτον από το μείγμα φρυγανιάς. Τις ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *