Pesto ελιάς με αντζούγιες
2013-07-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2πατέ μαύρης ελιάς
10αμύγδαλα λευκά
5-6φιλέτα αντζούγιας
3κ.σ.λάδι
1κλωναράκι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
1κ.σ.κάππαρη
1κ.σ.νερό
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάλτε όλα τα υλικά στο multi και πολτοποιήστε τα. Τα μεταφέρουμε σε μπολ με καπάκι και το φυλάμε στο ψυγείο. Σερβίρετε σαν ορεκτικό σε γεύμα ή για μια πεντανόστιμη και νηστίσιμη μακαρονάδα.