Loader

Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι

2014-11-03
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

 

7/11/14

Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι. Ένα μπολ, γεμάτο pesto,θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά. Τι καλύτερο για ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο!

bowlmixpesto (1) bowlmixpesto (4)

Συστατικά

  • 250gr. Μοσχάρι φιλέτο ή κομμένο σε κομμάτια (λεπτό)
  • 1 ματσάκι ρόκα, χοντροκομμένη
  • 1/3 του φλιτζανιού ότι pesto ή dressing προτιμάμε
  • 1 φλιτζάνι πεπονάκι ή κριθαράκι, βρασμένο
  • 2-3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 αβοκάντο
  • χυμός λεμονιού
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι. Το ψήνουμε 5-7 λεπτά από κάθε πλευρά ή όσο προτιμάμε και το αφήνουμε σε θερμό περιβάλλον.

Βήμα 2

Καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες και το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσει.

Βήμα 3

Βάζουμε σε μπολ ή πιατέλα τη ρόκα και ακουμπάμε με τη σειρά, κυκλικά, το κρέας, το αβοκάντο και το ζυμαρικό που θα χρησιμοποιήσουμε. Ακουμπάμε το pesto στο κέντρο και διασκορπίζουμε τα φρέσκα κρεμμύδια. Ραντίζουμε με λάδι και χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο για να σερβίρουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *