Pesto κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης
2014-09-05- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
8/9/14
Pesto κρουτόν από κουλούρι Θεσσαλονίκης. Στο σπίτι μας, τα τιμάμε, σχεδόν καθημερινά, αλλά υπάρχουν και φορές που κάτι θα περισσέψει. Αν όχι, απλά αγοράζουμε επιπλέον. Είναι οικονομική λύση, χωρίς πολύ κόπο και μακράν πιο νόστιμα από τα αγοραστά κρουτόνς.
Συστατικά
- 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης μπαγιάτικα
- ¼ του φλιτζανιού pesto της αρεσκείας μας
- 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τα κουλούρια σε λεπτές φέτες. Τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψί.
Βήμα 2
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα , στους 160C για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 3
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε σε σαλάτες σαν τα κοινά κρουτόν ή σαν σνακ.