Pesto χούμους φασολιών
2013-07-21- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.φασόλια λευκά βρασμένα
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο
2κ.σ.βασιλικός φρέσκος
1κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο
Χυμός 1 λεμονιού
1 ½ κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά να γίνουν αλοιφή. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και σερβίρουμε αμέσως με κράκερς, κριτσίνια ή ψημένο ψωμάκι. Μπορούμε να το κρατήσουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 4-5 μέρες.