Πικάντικη κοτόσουπα με φασολάδα που έμεινε
2016-02-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 25λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
22/2/16
Πικάντικη κοτόσουπα με φασολάδα που έμεινε για να μείνει τίποτα στο πιάτο.
Συστατικά
- 1 κονσέρβα πικάντικα ντοματάκια κονκασέ
- 2 φλιτζάνια φασολάδα που έμεινε, σουρωμένη από τα υγρά ή φασόλια κονσέρβας
- 1 φλιτζάνι κοτόπουλο που έμεινε, λιανισμένο ή κομμένο σε κυβάκια
- 2 φλιτζάνια ζωμός κοτόπουλο ή νερό
- Αλατοπίπερο
- Ελαιόλαδο
- Tortilla chips για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
- Cheddar ή κασέρι τριμμένο για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα ντοματάκια με το ζωμό σε κατσαρόλα να πάρει βράση. Πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά.
Βήμα 2
Προσθέτουμε τα φασόλια και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Κλείνουμε το μάτι και ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Βήμα 3
Σερβίρουμε αμέσως διασκορπίζοντας από πάνω τυρί, ανάλογα τα γούστα και tortilla chips, nachos ή κρουτόν.