Ψαροσαλάτα με μήλο και πίκλες
2016-04-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 1
- Χρόνος προετοιμασίας: 5λ
- Έτοιμο σε: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
14/4/16
Ψαροσαλάτα με μήλο και πίκλες για ελαφρύ γεύμα που θα σας χορτάσει και θα σας δώσει λύση για το λίγο ψάρι που μας έχει μείνει και δεν θέλουμε να πετάξουμε.
Συστατικά
- 1 φιλέτο ψαριού μαγειρεμένο, που έχει μείνει
- 1 ½ - 2 φλιτζάνια πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας, ψιλοκομμένη
- ½ μήλο κομμένο σε φέτες ή κύβους
- ¼ του φλιτζανιού διάφορα λαχανικά πίκλες, ψιλοκομμένα
- 1 ½ κουταλιά της σούπας κάππαρη
- Χυμό από ½ πορτοκάλι
- 1 κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε στο multi ή σε ένα μπολ το λάδι με το χυμό πορτοκαλιού, τη μαγιονέζα και λίγο αλατοπίπερο.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε σε μπολ τα σαλατικά, με τις πίκλες, την κάππαρη και το μήλο και περιχύνουμε με το μισό από το dressing μαγιονέζας.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε και ακουμπάμε το φιλέτο ψαριού. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο dressing και σερβίρουμε.